Happy Man

Fordeler for brukerne med Teams Bedriftstelefoni 

DEN BESTE BRUKEROPPLEVELSEN

Ring og motta alle jobbsamtaler fra mobil og fastnummer i Teams, akkurat som du gjør når du ringer dine Teams kontakter. Det fungerer like godt med PC/Mac som på mobilen.

STATUSVISNING

Dersom alle i bedriften bruker Teams til telefonsamtaler vil status på brukeren, og alle kolleger, alltid være oppdatert. Dermed unngår man å forstyrre noen som er opptatt.

ENKELT Å RINGE FRA APPLIKASJONER

Ring direkte til alle nummer du ser på PC skjermen. Om det er i epost signaturer, web sider, bedriftens CRM løsning eller andre steder. Kan du markere nummeret så kan du ringe det.

LITE OPPLÆRINGSBEHOV

De fleste ansatte har sannsynligvis allerede tatt i bruk Teams til å ringe hverandre direkte, slik man bruker Skype. Det å ringe og motta telefonsamtaler gjøres på samme måte og vil derfor bli et naturlig tillegg som krever lite opplæring.

Two Men in Office

Fordeler for bedriften med

Teams Bedriftstelefoni

SAMLER TELEFONI I ÈN LØSNING

Bedrifter har ofte en mengde forskjellige løsninger for å tilfredsstille brukernes behov for samhandling og telefoni. Med Teams Telefoni kan alt samles i en og samme brukeropplevelse, kun ved å utvide eksisterende Microsoft 365 lisensiering samt koble din telefoniavtale med Routeams.

SSO (Single Sign-On)

Når alt er samlet i Teams vil brukerne bare forholde seg til en innlogging, noe som gir lettere administrasjon, færre support henvendelser og lettere feilsøking.

BEDRIFTSADMINISTRASJON

Alle brukere og oppsett av telefoni håndteres i Microsoft 365 og man får gjenbruk av distribusjonsgrupper og avdelingsoppsett som allerede er på plass for organisasjonen.

KAN BRUKE EKSISTERENDE MICROSOFT PARTNER

Mange bedrifter har opparbeidet seg et tillitsforhold til sin Microsoft Partner over år og vil med denne løsningen kunne bruke denne relasjonen også på support av Teams Telefoni, uavhengig av telefoni leverandør.