Tilleggsutstyr som er godkjent for Teams

Bordapparater

Polycom VVX 201 Business Media Phone - En enkel 2-linjers IP-telefon med 2 Ethernet-porter og HD-lydkvalitet for klar kommunikasjon. Har en liten skjerm med enkel funksjonalitet og brukes vanligvis som fellestelefon eller i detaljhandel og passer for arbeidstakere som håndterer et mindre antall samtaler.

Polycom VVX 301 and 311 (Gigabit Ethernet) Business Media Phones - 6-linjers basis bedriftstelefoner for kontormedarbeidere i cellekontor eller landskap som håndterer et mindre antall samtaler og trenger krystallklar kommunikasjon. En rimelig høykvalitets kontortelefonen for enhetlig kommunikasjon. VVX 301 og VVX 311 har de samme avanserte funksjoner for støyreduksjon som finnes i dyrere VVX-modeller.

Polycom VVX 401 and 411 (Gigabit Ethernet) Business Media Phones - Disse 12-linjers mellomstore Business Media-telefoner med fargeskjerm er for kontor- og callsenter-medarbeidere som er avhengige av krystallklar kommunikasjon. En kostnadseffektiv løsning for enhetlig kommunikasjon som håndterer middels store anropsvolum og har de avanserte telefoni-funksjonene en moderne medietelefon skal ha. Telefonene har også USB-port for tilkobling av USB-hodetelefoner.

 

Polycom VVX 500 Business Media Phone - En kraftig, men likevel intuitiv kontortelefon som kan holde tritt med multitasking. Den er designet for et bredt spekter av miljøer for enhetlig kommunikasjon, Telefonen har berøringsskjerm og kan fungerer som en applikasjonsplattform som utfyller programmene på brukerens datamaskin.

Polycom VVX 601 Business Media Phone - En alt-i-ett ett-trykks UC-løsningen for skrivebordet som er designet spesielt for ledere, og kunnskapsarbeidere. Denne modellen har en omfattende liste med brukervennlige funksjoner og gir en optimal kommunikasjonsopplevelse for brukeren. For administratorer er telefonen enkel å distribuere, vedlikeholde og oppgradere og den kan integreres med tredjeparts produktivitetsapplikasjoner.

For mer informasjon: http://www.polycom.com/voice-conferencing-solutions/desktop-ip-phones.html

Møteromsutstyr

Logitech SmartDock er en AV-styringskonsoll som er utviklet spesielt for å forbedre samhandling ved hjelp av Skype for Business. Den gjør det mulig å starte møter med ett trykk.

SmartDock er designet i samarbeid med Microsoft, og gir tilleggsfunksjonalitet til Surface Pro 4 som støtte for doble HDMI-skjermer, tre USB 3.1-porter og gigabit Ethernet, og muliggjør tilkobling til møteromsutstyr som for eksempel Logitech ConferenceCams. En innebygd bevegelsessensor aktiverer systemet når noen kommer inn i rommet.

Mer info finner du her: https://www.logitech.com/no-no/product/smartdock

Annet Utstyr

Det utstyret som er nevnt på denne siden er enheter som vi positivt vet finnes i salg hos leverandører i Norge. Det finnes en mengde annet utstyr som er testet og fungerer med Skype for Business. For å finne ut mer om dette, sjekk ut denne linken

https://technet.microsoft.com/nb-no/office/dn947482