Customer peace of mind!

Kunder

ROUTEAMS tjenesten er laget med tanke på brukerens mulighet til intuitivt kunne bruke Microsoft Teams til alle sine kommunikasjonsbehov.

 

Ved at all funksjonalitet er tilgjengelig i en og samme løsning, inkludert å kunne ringe og motta mobil og fastnummer samtaler fra PC`en, kreves det mindre opplæring av brukere som kan samhandle med andre på en smartere måte.

 

Vi er stolte av å kunne bidra til at mange små og mellomstore bedrifter har kunnet starte å bygge sine online bedrifts nettverk, og dermed får en smartere bedriftskommunikasjon. Dette er med på å sikre at de når markedet på en god måte med sine egne produkter og tjenester.

Hvorfor velge oss?

Microsoft Teams Direct Routing

Enkel aktivering

Som en sann skytjeneste er løsningen enkel å sette opp. Lag en oversikt over brukerne og vi kobler mobilnummeret mot Teams via din mobil leverandør.

Microsoft Teams Direct Routing

En løsning

Denne universelle kommunikasjons løsningen dekker all den funksjonalitet du trenger for å jobbe smart og profesjonelt med dine forretningsforbindelser. Konsolider alle løsningene du har i dag ned til å bare bruke Teams og du vil få umiddelbare effekter.

Microsoft Teams Direct Routing

Per bruker prising

Få full kontroll på kommunikasjons kostnadene dine med pris per bruker per måned for alle dine kommunikasjonsbehov. Tellerskritt håndteres av mobil abonnementet ditt. Du kan også øke og minske antall brukere uten risiko.