About
 

With a passion for making people travel less and interact more...

INTERACTION

the action that occurs as a result of two or more people having instant direct communication.

MISSION

Create a business communication

workspace that simplifies

interactive global green collaboration. 

WE BELIEVE

that people interacting with people creates the best environment for mutual understanding and the highest value for customers, colleagues, partners, vendors and the company.

Microsoft Teams Direct Routing
Microsoft Teams Direct Routing

 CTELO PROMISES

INTERACTIVE

Build your communication business network

 

INTUITIVE

Stop thinking about how to communicate, just communicate.

 

INSTANT

Speeding up projects and processes

 

GLOBAL

Work from anywhere, interact with anyone

Historien
 

I begynnelsen av 2013, så Jon Sjølie, idag Daglig Leder og en av gründerne av CTELO, tidligere Cloudx, at de store system-integratorene og mobil operatørene ignorerte små og mellomstore bedrifter i forhold til å levere Skype for Business med Telefoni. Det var også vanskelig for de mindre Microsoft partnerne å lage en slik løsning for dette markedet da det krevde høy kompetanse, en større investering og et stort kundevolum for å være lønnsomt. Basert på denne markedsinnsikten forlot han jobben som Direktør for forretningsutvikling i CGI Norge og teamet opp med seriegründer Jan A. Solvang, for å se på denne muligheten. Etter tre måneder med forretningsutvikling trodde de to gründerne fullt ut på forretningsmodellen og at dette var en unik posisjon i markedet. Så startet planleggingen av hvordan de skulle få en multikunde Microsoft basert telefoni løsning ut i markedet.

Etter en humpete tur på Microsoft toget, der Microsoft endret strategi i et høyt tempo, ble BIZSKYPE tjenesten lansert i Januar-2015. Den er posisjonert som den eneste uavhengige Skype for Business Telefoni baserte skytjenesten i markedet. Uavhengig i form av at BIZSKYPE kundene kan bruke hvilken som helst mobil operatør og hvilken som helst leverandør av Microsoft produkter uten å måtte migrere bort fra BIZSKYPE plattformen. Dette gjør løsningen til det mest fleksible tilbudet til kunder som bruker Microsoft Office programmer som sine forretnings-verktøy.

Neste kapittel i historien er nå startet. Med ROUTEAMS tjenesten er nå selskapet klar for å bistå forhandlere og kunder i hele Europa med å ta i bruk Teams med telefoni. Også denne tjenesten er uavhengig av bedriftenes teleoperatør valg, noe som gjør den til markedets mest fleksible og dynamiske tjeneste.

CTELO AS har hovedkontor i Moss, Norge. Etablert i Mai 2014. Selskapet er tilstede i Norge, Benelux, Frankrike og England.

GRÜNDERNE

Microsoft Teams Direct Routing

Jon Sjølie
CEO

  • LinkedIn Social Icon
Microsoft Teams Direct Routing

Jan A. Solvang
CTO

  • LinkedIn Social Icon