Søk
  • Asle Hagen

Arbeidsmiljø for digitale medarbeidere.


De første "digitalt innfødte" begynte å komme inn i arbeidslivet for mer enn 10 år siden. Om ikke lenge utgjør de en fjerdedel av alle som er i arbeid. Digitalt innfødt defineres som en person som har vokst opp i den digitale tidsalderen og har en nærmest intuitiv forståelse for bruk av digitale tjenester. De er alltid på nett, og bytter mellom digitale enheter og applikasjoner ut fra hva som er mest praktisk i øyeblikket. En digitalt innfødt ser det som en selvfølge at arbeidsplassen gir samme fleksibilitet. Hva betyr det for din virksomhet? Digitalt innfødte kan for eksempel ikke forstå ikke hvorfor de må bruke PC til "kontoroppgaver" og telefon til å ringe med. De kan lese mail, oppdatere kundedata og bestille varer på telefonen, så hvorfor kan de ikke ringe fra PC´en? Virksomheter som skal være attraktive arbeidsgivere, må tilpasse seg dette tankesettet. Antall "digitale innvandrere" - aktive digitale medarbeidere - vokser også raskt. Svært mange er på sosiale medier, de handler på nett, og leser mail på mobilen. Gi dem muligheten til å ringe fra PC´en og de vil elske det! BizSkype kobler telefoni med Skype for Business og gjør det mulig å ringe fra PC´en slik du gjør fra mobilen. BizSkype samler alle telefonitjenester i én felles løsning. Om bedriften ikke har felles mobilløsning eller mobiltelefoni fra flere operatører, gir BizSkype brukerne mulighet til å ta jobbtelefoner på mobilen. Vil du ringe fra Skype for Business, gjør BizSkype det mulig enten virksomheten er stor eller liten.


20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle