Phone Operator
hva er teams telefoni skisse.png
Microsoft Teams Direct Routing

Routeams er en sertifisert og global skytjeneste som er basert på Microsoft Teams Direct Routing.

Den kobles enkelt opp mot din telecom leverandør siden integrasjonen mot Teams allerede er på plass i skytjenesten.

 

For Norske bedrifter er flere nasjonale og internasjonale telecom leverandører sertifisert for Routeams og kan enkelt levere nummer eller portere nummer for å aktivere all funksjonalitet tilgjengelig med

Teams Bedriftstelefoni.

Som vist under, i de grønne firkantene, åpner det seg helt nye muligheter i bruken av Teams når man bruker Routeams og kobler til telefoni fra en telekom leverandør. Du kan konfigurere Teams til å håndtere alle samtaler som kommer inn til bedriften og proft viderekoble de til riktig person internt ved å bruke tastevalgsmenyer og køer. Disse har avansert funksjonalitet som bidrar til at du kan sette opp løsningen slik du ønsker det.

Routeams Fakta

Microsoft Teams Direct Routing

ENKEL AKTIVERING AV TEAMS TELEFONI

Routeams er en tilleggstjeneste til Microsoft Teams som på en enkel måte gjør det mulig å ringe til alle mobil og fastnummer samt motta samtaler i Teams. Med vår Dial app kan brukerne ringe fra ethvert nummer de kan markere på skjermen.

GLOBAL TJENESTE I AZURE

Routeams skytjenesten leveres globalt fra samme Azure datasentere som Microsoft leverer Teams. På denne måten blir samtaler satt opp så raskt som mulig med den beste samtalekvaliteten i et og samme redundante datasenter. Routeams er et resultat av 6 måneder research og testing både i og utenfor Azure.

TELEFONI LEVERANDØR UAVHENGIG

Det er viktig for oss at kunder ikke må låse seg til en leverandør av telefoni men kan fortsette å velge på 1-2 års basis, basert på hvem som har den beste prisen og tjenesten. Med Routeams endrer ikke Teams oppsettet seg om du bytter.

SKYTJENESTE

Routeams er bygget som en skytjeneste. Dette medfører at alle våre kunder får stordriftsfordeler i forhold til redundans, ytelse og skalerbarhet. Uansett hvor mange ansatte de har.

MICROSOFT SERTIFISERT

Routeams er en  Global Microsoft Sertifisert løsning med redundans i alle ledd.

TELEFONI

Telefoni kan enkelt kobles til ved å bruke våre Routeams Sertifiserte Telefoni leverandører eller du kan koble inn din prefererte telefoni leverandør. Tilkoblingsmuligheter er via Internett, VPN over internett eller Microsoft Expressroute. Tjenesten er av natur redundant og kan derfor også settes opp redundant mot din teleleverandør.

2/3 LINJE SUPPORT

I CTELO er vi spesialister på hvordan du bruker Teams til din bedriftstelefoni. Dette innebærer at alle på support hos oss jobber bare med dette og vil umiddelbart kunne bistå i forhold til ditt supportbehov. Du trenger bare ett supportnummer og epost for å komme til riktig kompetanse som bidrar til å løse problemet uavhengig om det er Microsoft eller telefonleverandøren din som har problemer.