JOBB SMARTERE

På farten bruker du mobilen til det meste - ringe, mail, chat, web.
På kontoret sitter du med PC eller laptop. Men du ringer fra mobilen...
Tenk om du kunne ringe direkte fra det programmet du jobber i?

 

MED ROUTEAMS

..er alt tilgjengelig rett fra PC, nettbrett eller mobiltelefon. Ringe, chatte og ha web-møter med mennesker over hele verden. Få øyeblikkelig avklaring på en sak fordi du ser at kontakten din er tilgjengelig. Telefoni i verdens største nettverk for business kommunikasjon, direkte fra den enheten du bruker i øyeblikket.

ROUTEAMS kobler deg millioner av telefonibrukere over hele verden;

EN GLOBAL TJENESTE!

Se mer

Introduksjon 

ROUTEAMS kobler telefoni til dine kontorstøttesystemer og lar deg ringe fra det verktøyet du bruker der og da. Dette betyr at du ikke lenger trenger å tenke på hvordan du skal kommunisere med kunder, partnere, leverandører og kolleger. Du velger bare det som er mest praktisk.

Bruker du Outlook, kan du utnytte ROUTEAMS til å bygge ditt eget kontaktnett og ringe direkte til forretningsforbindelser over hele verden på et øyeblikk. Du kan ringe fasttelefon, mobil, eller starte en chat eller videosamtale - alt direkte fra PC`en. Og du kan se om kontaktene er tilgjengelig eller ikke.

Web-møter og videokonferanser håndteres direkte fra Outlook-kalenderen. Alle kommunikasjons-måter er tilgjengelig: TEAMS PC klient, WEB App, Mobil App eller ringe inn fra fasttelefon eller mobil.

ROUTEAMS er en uavhengig og åpen skytjeneste som kobler telefoni inn i TEAMS. Du velger selv mobiloperatør, og vil du bytte, er dette enkelt. Har du abonnement hos flere operatører, så håndterer tjenesten dét også.

Tjenesten er abonnementsbasert og uten bindingstid, den aktiveres umiddelbart ved bestilling og er enkel å bruke.

ROUTEAMS er tilgjengelig gjennom vårt nettverk av forhandlere som ivaretar de oppgaver som er nødvendig for å sette opp og supportere tjenesten.

Bruker-nettverket TEAMS

Med TEAMS har Microsoft verdens største bruker-nettverk for bedrifter. Det er 1,2 milliarder Office brukere på verdensbasis. Mange av disse flytter nå denne lisensieringen til Microsoft Office 365, som blant annet inneholder TEAMS programvaren. Dette gjør TEAMS til den raskest voksende løsningen for bedrifts-kommunikasjons i markedet. Legger vi til oppkjøpet av LinkedIN i dette business nettverket er det ingen tvil om at det vil bli enda større i fremtiden.

START Å BYGGE DITT TEAMS NETTVERK NÅ!!!

TEAMS Funksjonalitet

Bedriftstelefoni
 

TEAMS har de telefonsentral-funksjoner som er nødvendig for å dekke bedriftens og den enkelte ansattes behov, og sikre en profesjonell håndtering av bedriftens telefoni. Dette inkluderer funksjoner som tale-meny, ringegrupper, ringe inn til konferanser, gruppenummer, personlige nummer og kobling til mobil.

Videosamtaler
 

Bruk video når du har en TEAMS samtale for å se de du snakker med. Dette bygger et sterkere forhold til den du har møte med og avtaler som blir gjort står sterkere.

Video-konferanser
 

Det er ikke lenger nødvendig med særskilte møterom for å ha videokonferanser og effektivt samle mennesker på forskjellige lokasjoner i et møte. Med en TV eller prosjektor, et flyttbart kamera og god lyd kan et hvilket som helst møterom bli til et fullgodt konferanserom. Din egen PC er konferanse-enheten.

Direktemeldinger
 

Det å være i stand til å avklare en sak, bare stille et raskt spørsmål til en kollega, eller ekstern kontakt, ved hjelp av direktemeldinger, er en veldig effektiv kommunikasjonsform. Innarbeides dette i organisasjonen vil antallet eposter som sendes reduseres dramatisk. Direktemeldinger lagres i Outlook så all kommunikasjon kan oppbevares for fremtidige behov.

Statusvisning
 

Integrasjonen mellom TEAMS og Outlook gjør det enkelt å se tilgjengelighet. Du kan se om kontakten er ledig eller ikke fra innboksen, kontaktlisten og kalenderen. Det betyr at du slipper å bruke tid på å ringe en som er i møte. Det er ikke nødvendig å sjekke i den enkeltes kalender om de er tilgjengelig, dette blir automatisk oppdatert. Dette omfatter også dine eksterne kontakter.

Team og Prosjekter
 

Deling av informasjon og dokumenter i prosjektrom og fagrom samt direkte lagring av all kommunikasjon i rommet, er en effektiv måte å komme raskt til målet i kontraktsarbeid eller prosjekter. Effekten av å kunne se den andre i øynene når man blir enige om fremdrift, endringer gir i tillegg mer tillit til prosessen.

Få tilbud fra en av våre forhandlere

© 2019 by CTELO AS / Ole O. Liansgate 31A  / 1511 Moss / NORWAY / Norway +47 69 00 63 00 / Benelux: +31 85 773 4690 / France +33 17 071 2938

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • White Google+ Icon